... възгледите им за отглеждане на бебетата - също, което често поражда спорове на детската площадка. Този вирусен клип обаче идва навреме, за да напомни, че родителите имат една обща цел

Майчинството не е точна наука. Никой не може да ви каже точната рецепта за отглеждане на децата. Има майки, които предпочитат да посветят цялото си време на бебето. Други се чудят какво толкова правят посестримите им по цял ден и продължават да ходят на работа, докато на свой ред не бъдат заклеймени като "почасови майки"...

Този клип трябва да ви убеди, че родителството - с всички най-разнообразни, а понякога и нестандартни подходи към него, - не бива да е тема на безплодни спорове. Американската инициатива The Sisterhood of Motherhood (Посестрими в майчинството) се стреми да помага в търсенето на отговори за множеството въпроси, които поражда родителството.

Понеже, както обясняват производителите на бебешките млека Similac "Абът", понякога родителят има усещането, че е спортист, напътстван от прекалено много треньори край страничната линия.

От една страна, сме постоянно изправени пред необходимостта да взимаме решения - за навиците, храненето, съня, смяната на памперсите и т.н. Същевременно други родители, дори нашите собствени, са склонни да ни съдят твърде прибързано и пламенно.

Истината обаче е, че няма двама еднакви родители - и никой не може да бъде идеален в тази област.

Идеята на The Sisterhood of Motherhood е да ви окуражи да се подкрепяте едни други и да се фокусирате не върху различията, а върху общата си цел: да отгледате щастливи и здрави бебета.