Повечето хора работят за пари. При богатите пък, парите работят за тях

Ето пет златни правила за привличане на пари:

Сами изработват свои собствени правила!

Докато стратегията на работниците изисква много време и труд, без създаване на собствени правила, стратегията на предприемачите е напълно различна. Предприемачите се нуждаят от много по-малко време и усилия и сами изработват свои собствени правила. Звучи страхотно, нали?

Повечето хора работят за пари. При богатите парите работят за тях!

Богатите мислят по различен начин. Те инвестират, за да получат повече. Когато намерят добра инвестиция, влагат парите си, а след като достатъчно пъти повторят процедурата – забогатяват.

Виж още: Милиардерите съветват. Част 1

Ако звучи просто, защо всички не са богати?

Позицията на парите се предава от поколение на поколение. Ако родителите са бедни, и вие вероятно ще бъдете такива, ако са богати, и бихте могли да станете богати. Хората се придържат към вярвания, според които са възпитани. По същия начин ги прилагат и по отношение на темата за привличане на пари.

Какъвто бащата, такъв и синът!

Например, ако вашият баща цял живот е работил за някой друг и вас вероятно ви очаква същата съдба. Ако вашата майка е имала собствена фирма, и вие вероятно ще имате. Просто се придържаме към това, което ни е известно, а не си правим труда да мислим.

Списъкът на "Форбс" казва всичко!

Отделете няколко минути и вижте списъка на най-богатите на сп. "Форбс". Единственото общо нещо при тях е, че не са работници. В списъците липсват най-добрите световни хирурзи, дори най-добрите адвокати. Всички богати хора са предприемачи, а не работници – те инвестират някой да работи за тях.

Виж още: Милиардерите съветват. Част 2

Източник: chudesa.net