Мишел Родригес потвърди, че двете имат интимна връзка, но Кара Делевин си остава сред най-нашумелите лица на модния подиум, а във фотосесиите си често трябва да се погажда с различни живи твари

Неотдавна, на седмицата на модата в Лондон, беше премиерата на чанти по неин дизайн за луксозната марка Mulberry, а на представянето я придружаваха и няколко хрътки, които загатваха аристократичния произход на 21-годишната британска манекенка.

Моделът в колекцията Cara Delevingne е един, но се предлага в три размера и 17 десена, в продажба от средата на август на цена между 1090 и 1530 долара.

По собствените й думи идеята била да създаде нещо "практично за съвременната жена - или мъж". Можете да носите нейната чанта в ръка, през рамо или като раница, а лимитираната версия е украсена с лъвчета, които възпроизвеждат татуировката на показалеца й.

Кучета (немски дог, Джак Ръсел териер и Патърдейл териер) партнират на супермодела и в кампанията на "Мълбъри" за пролетно-лятната им колекция. Около нея и розите, които украсяват масата за чай, щъкат също таралеж, костенурка и папагали.

Кара Делевин бе забиколена от фауна и в предишната рекламна кампания на марката, за есен-зима 2013.

Тогава темата бе "красивата и тайнствена английска провинция, а компания пред камерата й правеха различни видове сови, сякаш излезли от филмите за Хари Потър.

В първата й фотосесия за "Мълбъри", заснета от Тим Уокър, нощните птици не само я обграждаха, но дори бяха накацали по нея.

Кара не крие и актьорските си амбиции, което би я сближило още повече с американската й приятелка, която е сред най-изявените дами в екшън киното, с роли в поредиците "Бързи и яростни" и "Заразно зло".

Делевин вече се е снимала като княжна Сорокина в британската екранизация на "Ана Каренина" (2012), но се вижда и в образа на комиксовата героиня Жената котка, играна досега от Ан Хатауей и Мишел Пфайфър.

Преди време тя засне фотосесия за британското сп. "Лав" и в този клип оттам припява хита на Шаная Туейн That Don't Impress Me Much в сутиен "Долче и Габана", с черно домино на очите и сладко котенце в ръце - за доказателство, че би била достойна партньорка и на Човека прилеп.