Водещата на "Денят отблизо" по БНТ бе отличена на церемонията, на която и Кубрат Пулев получи сабята си като "Мъж на годината 2013"

Призовете в конкурса, който през последните години се организира от "Дарик радио", бяха връчени снощи в известен столичен клуб.

Това е признание въобще за целия ни малък, но сплотен екип, защото "Денят отблизо" не съм само аз, а има и група от хора, които много плътно стоят зад мен, обясни водещата, приемайки наградата.

Моята рецепта за успех е любовта към всичко, което правя, сподели тя по-рано в интервю, а на церемонията позира заедно с миналогодишната "Мис Тв чар" Евгения Марчева, бивш кадър на "Дарик" и БНТ.

Жени Марчева (вляво) имаше рубрика в "Нека говорят" по Би Ти Ви, но от миналата неделя е титулярна водеща на мястото на Росен Петров, който взе внезапното решение да се оттегли в политиката

Първата "Мис Тв чар" е избрана през 1995-а и това е настоящата шефка на БНТ Вяра Анкова. Някогашната новинарка е двукратна носителка на тази титла, печелена по-нататък от Милена Милотинова, Радина Червенова, актрисата Параскева Джукелова (като водеща на кинорубриката по БНТ "Понеделник 8 ½").

През новото хилядолетие за най-чаровни дами в телевизията са били провъзгласявани последователно Миа Сантова, Ани Салич, Маргарита Ралчева (телевизия "Европа"), Мира Добрева, която днес води "Денят отблизо" през уикендите, Венета Райкова, Радост Драганова, Виктория Петрова, Лора Крумова, тандемът от Про.БГ Валя Войкова и Лили Боянова, Мартина Вачкова и Миленита.

Иначе титлата "Мъж на годината 2013" беше спечелена от професионалния боксьор Кубрат Пулев с над 63% от гласовете в анкетата. На второ място се класира тенисистът Григор Димитров с почти 25%, а трети с 11,8% остана новият глава на Българската православна църква, патриарх Неофит.

Кубрат Пулев позира със сабята, която получават победителите в "Мъж на годината", заедно с шефа на "Дарик радио" Радосвет Радев (крайният вдясно) и новата "Мис Тв чар" Мария Андонова