На 20 юни стартира третият последен етап от единствената потребителска класация у нас Любимите марки.

Общият брой гласували в първите два етапа от петото издание на инициативата надхвърли 7 500 потребители, които подкрепиха предпочитаните от тях брандове в 21 категории. 

Топ 3 брандовете, събрали най-голям брой гласове във всеки отрасъл продължават в трети, последен кръг от класацията, който ще стартира утре и ще продължи до 26 юни. А резултатите от него ще покажат любимите марки на българския потребител в съответните категории, както и Любимата марка за 2013 година.

Брандовете, които продължават в последния кръг на класацията можете да видите на mylovemarks.eu/results.php. Третият последен етап от класацията Любимите марки ще завърши с пищна церемония, на която ще бъдат наградени любимите марки в съответната категория, както и любимата марка на българския потребител за 2013 г. Събитието ще се проведе на 27 юни в "Гранд хотел София".

Гласуването се извършва онлайн на адрес: www.mylovemarks.eu след предварителна регистрация. Потребителите номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

Партньори на инициативата тази година отново са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и "Сердика Център София". Медийни партньори на класацията Любимите марки 2013 г. са радио "Витоша", сп. Business Lady, Mail.bg, Radar.bg, BLife.bg, BNews.bg, "Хайлайф", рекламна агенция "Кресли адвъртайзинг", информационна агенция Cross.bg, b2bnews.bg, Biolife.bg, медийна компания Xenium, Bulevard.bg, Kulinaria.bg и BGreklama.bg.