Целта му е да налага здравословния начин на живот

Shake.bg е най-новият сайт за био- и хранителни добавки на територията на България, който е онлайн отскоро, но бързо набира популярност.

Главната цел, която са си поставили неговите създатели, е да излязат от стериотипа, че хранителни добавки са подходящи само за активни спортисти или за хора, занимаващи се професионално с бодибилдинг.

Онова, към което всъщност се стреми целият екип от специалисти, е да наложи здравословния начин на живот. За да оправдаят своята цел, от www.shake.bg, са заложили на подбрана серия от продукти на различни марки, подходящи както за деца, така и за хора в по-напреднал етап от живота си; както за хора, които тренират само за тонус, така и за спортисти на професионално ниво.

Това, което прави www.shake.bg уникален спрямо останалите подобни сайтове на интернет пазара, е голямото разнообразие от био храни и продукти, ексклузивното представяне на нови за българският пазар спортни дрехи и наличието на утвърдили се марки на фитнес уреди в световен мащаб  - една от които е и Techno Gym.

Екипът на www.shake.bg предоставя също безплатна и бърза консултация, за да може заедно да подберете най-добрия продукт за своите специфични нужди.

А какво по-хубаво от това да се чувствате добре, да изглеждате във върхова форма и да живеете живота си по възможно най-здравословния начин?