След седем години - и шест деца - заедно, Брад Пит и Анджелина Джоли потвърдиха годежа си с пръстен, който актьорът подготвял цяла година

Брад Пит и Анджелина Джоли най-после ще се женят - за радост на децата си! Напук на постоянните слухове за конфликти помежду им, холивудската двойка номер 1, наричана галено Бранджелина, вече са се врекли един на друг за бъдещето, макар и без насрочена дата за сватба.

Новината за годежа бе потвърдена от мениджъра на актьора, след като на ръката на Анджи бе забелязан

пръстен с огромен диамант,

докато двойката разглеждали изложба в музея на Лос Анджелис с най-малкия си осиновен син, виетнамчето Пакс.

Децата винаги са играли важна роля във връзката им

Актрисата, която е посланик на добра воля към агенцията на ООН по бежанците (UNHCR), взе да отглежда камбоджанчето Мадокс през 2002 г. - като самотна майка, след като междувременно се разведе с втория си мъж Били Боб Торнтън.

Джоли с малкия Мадокс и Робърт де Ниро на кинофестивала във Венеция, където представят анимацията "История с акули", 10 септември 2004 г.

По-късно, вече с Брад до себе си, тя осинови бебето Захара от Етиопия, а той добави и своето име към фамилията на децата й - Джоли-Пит.

Година след развода му с Дженифър Анистън, през 2006-а, Анджелина му роди дъщеричката Шайло, а Пакс осиновиха през 2007-а.

През лятото на 2008-а на бял свят се появиха и новите биологични деца на двойката - близнаците Нокс и Вивиен.

Бранджелина с пет от децата си на летището в Токио през 2009 г.: осиновените Пакс Тиен и Захара, близнаците Нокс и Вивиен плюс малката Шайло

Бижутерът Робърт Прокоп пръв потвърди новината за годежа, като уточни, че дизайнът на пръстена е по идея на Брад. Работата по бижуто им - от замисъла до завършека му -

отнела цяла година,

като актьорът изчакал подходящ момент, за да отправи предложението за женитба.

Съвместно с актрисата, носителка на "Оскар" за поддържаща роля в "Луди години" (1999), Прокоп е автор и на колекцията The Style of Jolie.

Восъчните фигури на Брад Пит и Анджелина Джоли от музея "Мадам Тюсо" гледат отвисоко Сидни, март 2012 г.

Преди да заживее с Анджелина, Пит е бил сгоден за Гуинет Полтроу и женен за Дженифър Анистън, с която също изкараха заедно седем години. Навремето двамата

минаваха за най-елегантната холивудска двойка,

а в жълтите хроники и сега се появяват съобщения, че звездата от "Приятели" още не го е прежалила.

Дата за сватбата му с Джоли не е насрочена, но за нея това ще е трети брак. Предишните й съпрузи - Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън - също са актьори. Тя и Брад се запознаха, докато снимаха заедно екшъна "Мистър и мисис Смит" (2005).

Брад и Анджелина на премиерата на "Мистър и мисис Смит", юни 2005 г.