Холивудската актриса заяви, че никога няма да бъде толкова добра, колкото майка си Маршелин Бертран, но ще даде най-доброто от себе си на шестте си деца.

Анджелина Джоли заяви, че никога няма да бъде толкова добра, колкото майка си, Марчелин Бертран, но ще даде най-доброто от себе си за шестте си деца. 

36-годишната актриса, която заедно с партньора си Брад Пит отглежда шест деца - Мадок, на 10, Пакс (на 8), Захара (на 6), Шайло (на 5) и 3-годишните близнаци Нокс и Вивиан - заяви, че ще опита да е страхотен родител, но не мисли, че ще се справи толкова добре, колкото собствената си майка Маршелин, която почина през 2007 г. 

В интервю за американското тв предаване "60 минути" Джоли каза: "Майка ми беше майка на пълен работен ден. В името на децата си тя жертва собствената си кариера, собствения си живот, собствения си опит. Всичко беше посветено на нас. Аз никога няма да бъда толкова отдадена. Ще дам най-доброто от себе си, но не мисля, че ще бъде достатъчно. Тя беше най-щедрата и обичаща жена. Определено е по-добра от мен." 

Бертран почина през 2007-а на 56 години след 8-годишна битка с рак на яйчниците.