Мислехме си, че Майли е минала всички граници, но можело и още - ветеранът от филмите за възрастни Рон Джеръми не само засне пародия на клипа й Wrecking Ball, но и изпя цялото парче.

Трудно ни е да кажем дали сме ужасени повече от видеото или от гласа му, макар че напоследък свикнахме да слушаме звезди, които не могат да пеят. Клипът е дебют за развлекателния канал Spoken RAD, откъдето побързаха да ни снабдят и с версия, която сравнява оригинала и копието.

Иначе ветеранът на порноиндустрията, който през март навършва 61, е име, заслужаващо уважение поне заради своята работоспособност. Заради обемната си филмография (около 2000 заглавия като актьор и още към 200 в ролята на режисьор) е вписан в книгата на рекордите "Гинес".

За най-работливия член на гилдиите в шоубизнеса го провъзгласява и автобиографията му, издадена през 2007 г. Той не е единствената застаряваща звезда, заснела се върху разрушителната топка а ла Майли - бившият кечист Хълк Хоган и 91-годишната Бети Уайт също пуснаха подобни клипчета, но с рекламна цел.

Виж още: Като кого се маскира Хю Хефнър на Хелоуин

Рон е участвал като гост-звезда и в доста музикални клипове, а една от последните му появи беше в Sexy And I Know It на LMFAO. Вижте и само неговата версия на Wrecking Ball, където поне не се разсъблича изцяло.