Петък вечер в "София ринг мол"!

Burgering House Club организира първото по рода си събитие под наслов Ride and Rock with the Legend специално за феновете на "Харли Дейвидсън" в София. Поканени са всички ценители на добрата музика и легендарните мотори. Мястото е "София ринг мол" (ул. "Околовръстен път" 214), а датата - 20 февруари, петък, от 21 ч.

Партито се случва в разгара на мащабния мотосалон, който тече между 18 и 22 февруари в "Интер експо център". Там за първи път се представя и "Harley Davidson България", а любителите на мотоциклетите имат възможността да видят много нови модели и аксесоари.

Петъчната вечер в Burgering House откриват Тома и групата му, решили да зарадват рокфеновете с комбинация от кавъри на класически парчета и авторски песни като "Нямам време" и "Герой". Кулминацията настъпва с излизането на "Д2", които обещават изживяване, достойно за духа на легендарните мотори.

Посетителите на партито имат възможност да съчетаят роккупона с билярд, джаги, блъскащи колички, родео с бик и други игри на преференциални цени в Upper FUNtasy Park в "София ринг мол", който ще работи с удължено работно време - до полунощ.

От 14 февруари се разпространяват и специални покани за партито, които могат да бъдат получени на място в Burgering House, както и в редица партньорски вериги: Upper Funtasy, Notos Galleries, Harley Davidson Showroom, щанда на "Харли Дейвидсън" в Интер експо център.

Тези покани осигуряват безплатна бира за първите 300, които дойдат на събитието, плюс специални отстъпки в магазин Notos Galleries и намаления за облекло в Harley Davidson Showroom.

Иначе входът за партито е свободен. За допълнителни въпроси и резервации: [email protected] и 0883 999 049.