Пет съвета как мъжете да постигнат имидж на милионери

Парите винаги са управлявали света. Материализмът на нашето време налага строги норми и правила, касаещи не само мисленето, но също и поведението ни. 

Динамиката на ежедневието, високата конкурентноспособност и тежките бизнес условия, налагат промени дори и в начина, по който трябва да изглеждаме, за да "продадем" услугата си. 

Доказано е, че имаме склонност да се доверяваме повече на хора, които буквално изглеждат "скъпо". Буржоазният външен вид, вдъхва доверие, а когато той кореспондира и е подплатен със солидни знания, тогава успехът е сигурен.

Виж още: За колко години може да станеш милионер, ако пестиш от заплатата си

Как да изглеждате като милионери, съветва международната платформа за онлайн продажби, kaymu:

Инвестирайте разумно, следвайте правилото за една трета

Всеки мъж трябва да има в гардероба си поне един стилен костюм, който да е достатъчно представителен. Колкото повече получавате, толкова повече трябва да инвестирате, в подкрепа на добрия външен вид. 

Ако разполагате със добра сума и трябва с нея да купите 3 различни костюма, то вложете всички пари в само в един костюм - скъп и впечатляващ, и го носете навсякъде – това е правилото за една трета.

Обръщайте внимание на детайлите

Костюмът не е самодостатъчен за добро първо впечатление. Вратовръзката, ръкавелите, очилата, часовникът, дори смартфонът ви са на прицел. Аксесоарите са естественото продължение на вашия професионален имидж.

Не прекалявайте с ароматите

Разликата в одеколона и скъпия парфюм е голяма. Не мислете, че ще остане незабележима. И все пак не прекалявайте с количеството. Ароматът не трябва да е толкова силен, че да отвличате някого от това, което казвате. 

В Италия и Франция е прието мъжете да използват по-големи количества от ароматната субстанция.

Виж още: Шест мита за милионерите

Облечи се така, че да изглеждаш по-висок

Височината винаги е свързана с властта, ето защо подсъзнателно хората търсят лидери, които са високи. Не всички хора са природно високи. Това може да бъде поправено като се създаде илюзия за височина. 

Ръководейки се от горе изказаната константа, трябва да се заложи на по-тъмните цветове, костюми с вертикално райе, като се избягват вталените модели.

Самообладанието – невидимата дреха

Ключът към проектирането на атмосфера на власт е самообладанието. Вие трябва да се държите и изглеждате като истински богат човек, както в духовен така и в материален аспект, независимо дали в джоба си имате 5 или 5000 лв. 

Това е вашето най-голямо оръжие, използвайте го!

Вместо заключение

Да си милионер означава, че си материално обезпечен, може би до края на живота си.

Усещането да изглеждаш като милионер не означава да караш скъпа кола и да парадираш с външния си вид, а да накараш другите да повярват, че си такъв.

Достатъчни са характер, познания и стил, които не се купуват с пари.

Виж още: Как да отгледаме милионер