Нов документален сериал по "Фокс лайф" разкрива необикновен свят, тънещ в изобилие от лукс, разкош, ексклузивни събития и частни самолети...

Девет от всеки 10 чужденци, които купуват недвижими имоти у нас, са граждани на бившия Съветски съюз, според актуални данни на фирми в този бранш. Неслучайно писателят сатирик Михаил Вешим написа продължение на романа си "Английският съсед", озаглавено "Руският съсед".

Сънародниците на Владимир Путин са в настъпление не само тук - смята се, че понастоящем в Лондон живеят 300 000 руснаци.

Част от тях са супербогати, някои дори по-богати от кралицата. А няколко от тях са герои в риалити поредицата "Посрещнете руснаците" (по "Фокс лайф" от 16 февруари, всяка неделя в 21 ч.) - една различна руска приказка за невероятни богатства и колоритни персонажи...

Камалия е успяла попзвезда в родината си, спечелила званието "заслужила артистка на Украйна" за изключителни постижения в развитието на украинската култура.

Съпругът й Захур е пакистанско-украински милиардер: учил е в Донецк, в тогавашната съветска република Украйна, през 1974 г. и е работил в много доходоносната украинска металургична индустрия.

Катя е най-новият руски топмодел, постигнал международна слава.

Семейството на Серг е пристигнало в Англия от Естония, когато той бил само на 13 години.

Юлия се подготвя да участва във финала на конкурса за красота "Мис СССР Великобритания".

Футболната съпруга Маша е твърдо решена да стане руската Виктория Бекъм...

Чаровната, изискана и много добре облечена Вероника Воронина управлява "Анонимъс", агенция за услуги за руските супербогаташи.

Винаги ексцентричният Дмитри пък е звездата на всяко събитие, на което присъства, а езикът му е цветист като начина му на обличане и остър като неговите обувки "Лубутен" с шипове...

Всеки от деветте едночасови епизода е посветен на различна тема от приказния живот, който новобогаташите от бившия Съветски съюз водят на Острова - от модата и семейството до това какво искат родителите за децата си.