Специално за днешния празник отвори врати и Ви приветства с добре дошли Kulinaria.bg - българският сайт за всички най-добри рецепти, вкусни гозби и изтънчени гурме фантазии.

Не случайно стартът на Kulinaria.bg е предвиден за празника на виното и лозята - Трифон Зарезан, и празника на влюбените – Св. Валентин. Kulinaria.bg e създаден, за да предложи уюта и топлината на домашната кухня и професионализма, и изкушението на майстор-готвачите. 

Така на Вашата трапеза винаги ще има вкусни ястия, поднесени с много любов. Дамите знаят, че любовта на мъжа минава през неговия стомах, а пък господата - че с романтична вечеря с изискани блода и финес, могат да покорят женското сърце. 

Kulinaria.bg ще Ви помогне да изненадате любимия човек, като изберете една от многото рецепти и приготвите изкусителна вечеря и стилен коктейл. Или пък можете да изберете вдъхновяващо място, с най-добрата храна за празника. 

Очаквайте много скоро Kulinaria.bg  в пълен блясък. Така винаги ще откривате изчерпателна и полезна информация за продукти, добри места за хранене, здравословен начин на живот, фини техники за готвене и... разбира се рецепти. Много рецепти за много-много вкусни ястия!

Kulinaria.bg - поднесена за Вас, с любов!