На 8 и 9 октомври в София ще се проведе първото събитие от SoftSkills Academy. Темата на пилотното събитие е "Мотивация" или как да я използваме, за да постигнем нови върхове

Лектор на събитието е британският лектор и автор Гавин Инга, който в два последователни дни ще проведе два семинара. 

Двете събития, с които се открива Академията, са в различен формат и имат за цел да заредят аудиторията с енергия и техники, които да открехнат вратите за нови успехи и върхови постижения.

8 октомври

Вечерен семинар в рамките на 3 часа, в който Гавин ще мотивира и зареди присъстващите с енергия. Присъстващите ще се научат как да откриват заобикалящите ги перспективи и възможности, освен това ще получат и работещи стратегии за постигане на повече успехи от действията си. 

Събитието е идеално за търговски екипи, консултанти и всички служители с нужда от допълнителна мотивация в ежедневието си.

9 октомври

Бизнес обучение, където Гавин ще помогне на управители на малки и средни фирми, мениджъри на различно ниво и членове на екипи да използват мотивацията си и тази на екипа си, за да повишат ефективността и резултатите си. 

Обучението ще предостави работещи техники за:

• Краткосрочна и дългосрочна мотивация на екипа;

• Ангажиране на екипа с целите на компанията;

• Развитие на екипа за достигане на върховна производителност и др.

Гавин е автор на две книги - Motivate People и Objection, Objection, Objection!. В следните 10 години е провел стотици обучения на 4 континента на темите: мотивация, работа в екип, продажби и лидерство за успех. 

Всичко за посещението на Гавин Ингам в България и събитието можете да откриете на официалната страница на събитието Rocking Motivation и на сайта на организатора ToTheTop Event Agency.