За първи път звездата публично обяви връзката си с Робърт Патинсън и призна, че му е изневерила с режисьора Рупърт Сандърс

Кристен Стюарт публично се извини след появата на снимки, доказващи аферата й с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. Кадри на двойката в лека кола бяха показани в сп. Us Weekly и на тях ясно си личаха интимните отношения между двамата. 

Сандърс е женен за супермодела Либърти Рос, докато за Стюарт се предполага, че има връзка с половинката си от "Здрач" Робърт Патинсън от около три години.

"Дълбоко съжалявам за болката и срама, които причиних на близките си и на всеки, който по някакъв начин има връзка със случилото се - заявява Стюарт в изявление до медиите. - Тази моментна недискретност застраши най-важното нещо в живота ми, човека, когото обичам и уважавам най-много, Роб. Обичам го, обичам го, толкова съжалявам."


Либърти Рос

Сандърс има две деца от Рос, за която се ожени през 2003-та. Тя също играе в "Снежанка и ловецът" - ролята на кралица Елинор, майката на Снежанка.

Снощи режисьорът, за когото филмът е дебют в игралното кино, също излезе с изявление, в което се казва:

"Изключително се срамувам от болката, която причиних на семейството си. Моята прекрасна съпруга и божествените ми деца са всичко, което имам на този свят. Обичам ги с цялото си сърце. Моля се да преодолеем това заедно."

Все още никоя от засегнатите половинки не е реагирала на случилото се. Основният момент тук обаче е, че Кристен за първи път официално потвърждава връзката си с Роб. 

Досега те нито веднъж не обявиха официално, че са заедно. Слуховете за това се носят, откакто двамата започнаха да се снимат във вампирската сага през 2008-а, а медиите ги наричат с общото име Робстен.

Папараци обаче ги улавяха на няколко пъти да се целуват на публични места, включително на кинофестивала в Кан тази година. Героите им Бела и Едуард вече са семейна двойка с дете, а тази есен е премиерата на финалния, пети филм - "Здрач: Зазоряване, част 2".

Дано краят на поредната холивудска драма е розов. Някой ден от това ще излезе добър филм.