"Сравнявам любовта ни с Ники с любовта, която имахме с Валери," каза Алисия в интервю.

Алисия заяви за списание "Нов фолк", че е мислила да се премести при Ники Михайлов в Холандия, но според нея да остане тук засега е по-добре.

Двамата са обсъдили темата и въпреки, че повече от година и половина са заедно, тя счита, че една връзка, преди да премине към нещо по-сериозно, трябва да бъде изпитана, пише hotnews.bg.

"Колкото и да не ми се иска да правя сравнения в момента, любовта ни с Валери се разви много бързо – почти веднага след запознанството ни задълбочихме нещата и още на деветия-десетия месец решихме, че искаме да имаме дете и да бъдем семейство.

Направихме тази крачка и впоследствие се появиха проблемите, и видяхме, че не си пасваме толкова като характери и имаме различно виждане за живота.

Като човек, който е изпатил веднъж, не бих желала да поемам отново такъв риск. Няма гаранция, разбира се, но доколкото мога да си взема поука, се опитвам да го направя. Въпреки че в никакъв случай не съжалявам за връзката си с Валери, защото имаме едно прекрасно дете, което за мен е смисълът на живота", казва Алисия.