На този въпрос отговор дава "Бизнес инсайдър". Американският сайт смята, че това е печатна реклама на Paddy Power от Великобритания

Британската фирма за букмейкърски залози Paddy Power преминава границите на добрия вкус като публикува реклама обява, в която предлага на хората да рефинансира изгубените им залози, ако параолимпийският шампион Оскар Писториус бъде обявен за невинен от съда в Южна Африка по обвинението, че е убил приятелката си Рийва Стийнкамп. Той обаче бе признат за виновен и осъден.

Илюстрацията първо се заиграва с името на Писториус - Оскар. Второ, той е изобразен изправен, въпреки че са ампутирани и двата му крака, и трето - използва се думата walk, която освен като измъквам се (от обвинението), означава и "ходя", "прохождам".

Рекламата е провокирала над 5500 оплаквания до регулатора на рекламното съдържание в Обединеното кралство Advertising Standards Authority (ASA). Тя бързо бе порицана от ASA, чиито експерти коментираха, че отива дори по-далеч просто от това да бъде проява на лош вкус.