Не отлагайте красивата и елегантна фигура за утрешния ден. Започнете да ставате по-стройни още днес

Подбрахме за вас 5 ефективни съвета, които ще ви помагат ежедневно в процеса на отслабване. 

Закуска

Започнете деня си с богат на протеини млечен коктейл. За да стабилизирате нивото на захарта в кръвта, не добавяйте в коктейла плодове. Вместо тях сложете малко кокосово или бадемово масло - тези съставки са богати на фибри и не съдържат много захар. 

Обяд

Хората, които започват своя обяд със супа, консумират много по-малко храна след това. Обядът представлява най-стабилното хранене за деня, а когато съумеете да намалите калориите, които приемате по време на това хранене, си гарантирате по-фина фигура. Разбира се, обърнете внимание на факта, че диетичната супа не съдържа месо, сметана и картофи. 

Виж още: 9 грешки, които правим, за да отслабнем

Знания

Прочетете няколко книги за диетите. Не си струва да отслабвате неинформирано. Може сериозно да си навредите. За да отслабвате бързо, препоръчително е да прочетете няколко материала на тема диетично хранене. Ако не ви се занимава да търсите сами подходяща литература, обърнете се към професионалист. 

Леки натоварвания

Качвайте се по стълбите. За по-голяма ефективност на упражнението ви съветваме да изкачвате по две стъпала едновременно. Каквайте се нагоре и слизайте надолу минимум по 5-10 минути дневно.

Душ

Контрастният душ има свойството да ни лишава от натрупаните килца. Горещата и отпуската вана с морска сол също действа добре на кръвообращението. Можете да се топнете и в джакузи с масажиращ ефект. След всяка една от тези процедури не забравяйте да намазвате тялото си с крем за отслабване.

Виж още: Отслабване без диета

Източник: Dete.bg