Водещата от "На кафе" се упражнява да дои в ефир, което ни напомни подобни опити на звездата от "Сексът и градът" в една комедия с нея и Хю Грант

Тази сряда Гала посрещна нестандартен гост в тв студиото си. Кравата на име Звездичка стана поредния представител на фауната, появил се в "На кафе" по Нова телевизия.

По-рано в предаването са гостували кучета, котки, зайци, риби, паяци, магарета, дори камила.

Гала пробва да издои Звездичка в ефир, а към млякото й добави закваска и направи кисело мляко. Дали е успяла в начинанието си - щяло да стане ясно след няколко дни.

В "На кафе" кравата Звездичка беше придружена от стопаните си Георги и Йорданка от Нови хан.

От екипа поясняват, че 6-годишното животно се държало изключително възпитано в ръцете на водещата.

Още с първите капки мляко обаче си проличала неопитността на Гала и тя предала Звездичка в ръцете на стопанката й.

Опитът на Гала да издои кравата Звездичка добави още една прилика между нея и звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър.

Преди три години актрисата се снима в комедията "Къде покриха Морган?", която сега излиза на DVD и Blu-ray. Двамата с Хю Грант играят отчуждена градска двойка, принудена да се крие в провинцията - където се сблъскват със селския живот и дивата природа.

Самата Сара Джесика Паркър признава, че е била ритната от кравата, но според нея животното е имала право, тъй като заснемането на сцената, в която героинята й се учи да дои, продължило шест часа.