Специалните предложения на "Мтел" с тарифите "Мтел трансфер" са валидни през септември и октомври

През септември и октомври тарифните планове "Мтел трансфер" се предлагат с нови условия, които носят на клиентите до три пъти повече национални минути за разговори и мобилен интернет.

Месечните такси остават непроменени и предложенията са в сила при сключване на договор за две години - както за нови, така и за съществуващи клиенти на оператора. 

Преференциалните условия варират в зависимост от съответния "Мтел трансфер" план.

При "Мтел трансфер XS" телекомът предлага допълнителни 50 национални минути за разговори и 100 МB интернет, които се добавят към вече съществуващите условия.

При "Мтел трансфер S" националните минути за разговори се покачват с 50% и стават 300, а обемът данни - 225 MB.

Повишението в обема на предлаганите минути и интернет при "Мтел трансфер М" е двойно. Минутите в пакета стават 600, а количеството мегабайти - 1500.

Най-сериозният бонус от минути и интернет предлага "Мтел трансфер L". Пакетът предоставя три пъти повече минути за разговори и мобилен интернет. Броят на минутите е 1800, а мегабайтите интернет - 4500. Освен това с този тарифен план потребителите могат да закупят  смартфона Samsung Galaxy Trend Plus само за 49,90 лв.

"Мтел трансфер" позволява прехвърлянето на неизговорени, включени в пакета, национални минути за следващия месец. Абонамент за тези тарифни планове може да бъде направен и чрез онлайн магазина на компанията.