На 23 януари Megz.eu става на три години. Освен страхотните оферти, от които се възползваха феновете на марката, Миглена Каканашева публикува мило послание към клиентите си, което искаме да споделим с вас:


Мили дами, здравейте, днес е много специален ден за нас. Megz става на 3 години!

Точно преди 3 години създадох сайта ни и бранда Мегз заедно с Fadi Alberto докато още бяхме студенти в Англия. Няма за пореден път да ви разказвам приказната ни история за това как започнахме с една торба платове за 100лв. и как без да очакваме вие се влюбихте в дрехите ни и те започнаха да се превръщат в това, което са днес. Чували сте и историите за трудния ни почти две годишен период докато бяхме в Англия. За това как препускахме между България и Англия и почти всичко изкарано + джобните и стипендиите ни давахме за самолетни билети само, за да може да продължаваме да градим Мегз. Имам още хиляди спомени от този период, от това как се обличахме в няколко пласта женски дрехи (включително Фади), за да може да прекараме по-голямо количество през границата, до всяка лична драма с майка ми, Фади, неговата майка. Май пак малко попрекалих с интрото, но това бяха последните 3 години от живота ми и не мога просто да ги прескоча. През тях изградихме отношенията с всеки наш партнъор, с всеки член на екипа ни, с всички вас. От тях се деформираха ръцете ми, през тях изградих мисленето си днес. През тях се смях истерично, толкова, че чак на 23 имам дълбоки бръчки по лицето си. А после крещях грозно, чувствах ли се безсилна. И не бих премахнала дори горчивите си сълзи, защото знам, че само благодарение на тях днес мога да преглъщам повече. Благодарна съм за всичко, през което преминахме и за това, в което се превърнахме. Благодарна съм на всички, които ежедневно работят по концепцията ни и на семейството ми, които посветиха живота си на нея. Повече от всичко съм благодарна за това, че повярвахте в нас и " Дрехи евтини колкото един обяд". 

Тези три години живях толкова истински! Благодаря ви!

Та, днес няма да разказвам както обикновено за времето, в което създавахме Мегз, защото всички вие поне частично сте запознати с него, защото го преживявахте редом с нас. Днес ще ви разкажа за времето, когато Мегз се роди като идея, или за 12-13 годишната Меги, която почти не си спомням днес.
Спомняте ли си времето, когато си пишехме по мирка, в чата, когато още хората си разменяха смс-си и емейли. И тогава се казвах Megz с asl 12f rk и имейл [email protected]. Гледах Orange Country и исках да съм като Мариса, Съмър или Ана. Тъкмо бях започнала сама да си шия дрехи и мечтаех един ден да имам модна къща. Още си спомням как треперех докато се качвах по стълбите в началното училище и година по късно в гимназията. Реакцията спрямо дрехите ми по онова време беше точно толкова силна, колкото и сега, но не само в позитивна насока. Имаше моменти, в които буквално не можех да прекося коридора до тоалетните в училище без да чуя поне 4-3 подигравки. Е хайде, и поне 1-2 комплимента със сигурност (: Но аз и най-добрата ми приятелка, която днес отговаря за собствените ни магазини и ви посреща като управител в магазина ни в София, не се притеснявахме от погледите, дори започнахме да ги обичаме по едно време и години наред, в едно друго време, си се обличахме така както се обличаме днес.
Защо ви разказвам тази история, защото искам да успеете поне за малко да се докоснете до онова 13 годишно момиче и да видите колко Мегз чувството ви прилича на нея. Иска ми се, аз да си я спомня и да се докосна пак до любовта й към дрехите. Тя трепереше докато шиеше на малката си домашна машинка, а после подскачаше с часове пред огледалото в банята. Това чувство се заклех някога, че ще ви продавам. И благодарение на писмата и снимките ви днес виждам, че съм успяла.

Днес, Миглена Каканашева е много различна от онова момиче, мечтите ми също се промениха. Но това чувство сякаш си остана константно. Аз пак мога да нося каквото си пожелая чрез артикулите ни и всички и до ден днешен коментират дрехите ни откъдето и да мина. Нещо повече то се засили, защото днес го преживявам х 100 поръчки на ден, х продажбите в магазините ни, х международните ни пратки.

И именно това чувство, заедно с безсънните нощи на майка ми, цялото ми семейство, най-добрите ми приятелки в администрацията на Мегз, усърдната работа на целия ми екип и партнъорите ни, ни помага всеки ден да надскачаме себе си и да се усъвършенстваме за вас.
Честити ни 3 години! Благодарим ви, че всеки ден избирате нас.
Днес в собствените ни магазини ще важи офертата - Купи 1, получи второ за 15лв. Посетете ни за да попеем заедно Happy Birthday! - София - Мария Луиза 83, Пловдив - ТЦ Гранд, 2-ри етаж!
В сайта ни пък ще публикуваме от прословутите оферти на останалите ни артикули от стари серии, които вече не са в продажба на всеки 1 час, не веднъж дневно както досега. Проверявайте постоянно страницата ни Megz.eu