Най-успешният тандем в сутрешните блокове ще води публицистично предаване

Новината дойде по време на лятната ваканция, в която предаването "Тази сутрин" излезе през август след интензивното отразяване на антиправителствените протести това лято.

Би Ти Ви разпространиха съобщение, с което благодарят сърдечно на Ани и Виктор за прекрасната работа и проявения професионализъм.

Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час, допълват от телевизията, където научили днес за решението на двете си знакови лица да продължат професионалния си път в конкурентната Нова.

Цолова и Николаев водеха не само най-гледания сутрешен блок - тяхното изборното студио и извънредните предавания с тях попаднаха в Топ 50 на най-рейтинговите тв програми през първата половина на годината.

Виктор Николаев е на 33 г., от Разград и е завършил журналистика в СУ "Климент Охридски". Преди да започне в Би Ти Ви през лятото на 2010 г., е бил водещ на сутрешния блок "Денят започва" по БНТ1. Работил е също в "Дарик радио", радио НЕТ и БНР, а в държавната телевизия се прехвърля през 2005 г., първо като репортер.

Двамата с 38-годишната Анна Цолова бяха заедно в ефира на Би Ти Ви в продължение на три години. Водещата на "Тази сутрин" е родена в Плевен и работеше в частната телевизия още от сформирането на новинарския екип през юли 2000 г.

Тя е завършила българска филология във Великотърновския университет, а кариерата й в телевизията е започнала в кабелния Канал 3 като криминална репортерка и водеща на новини.

В "Тази сутрин" първоначално замества титулярката Мариана Векилска, когато тя излиза в отпуск по майчински през 2005 г. До идването на Виктор Николаев си е партнирала на екрана с Николай Бареков и Димитър Павлов.