Многотиражният германски вестник публикува статия за Кубрат Пулев и връзката му с Андреа по повод амбициите на българина да срещне на ринга Владимир Кличко

Пред "Билд" Кобрата разказва, че двамата се запознали в един ресторант в София и оттам тръгнала любовта им. Според него Андреа, определена от изданието като "най-известната българска поппевица", харесвала едри, силни мъже и била много доволна, че любимият й е боксьор.

Виж още: Дес или Андреа? И двете!

Всъщност конкретният повод за публикацията е двубоят на европейския шампион с боксьора от САЩ Тони "Тигъра" Томпсън на 24 август. Срещата в Шверин ще се предава по телевизия ARD пряко, малко преди полунощ българско време.

Ако стана световен шампион, с Андреа ще се оженим на боксовия ринг, заканва се Кубрат Пулев. Първо обаче трябва да победи Владимир Кличко, уточнява "Билд". Съперникът му в събота е бивш опонент на украинския ас.

Българинът е оптимистично настроен: "Ако бия Томпсън, пак съм номер 1 в световната ранглиста на Международната боксова федерация и догодина задължително трябва да се изправя срещу Кличко."

Виж още: Андреа сваля всичко в новия "Плейбой"