Ако все още се чудите за какво мислят мъжете по време на секс и тази мисъл не ви дава покой, вече можете да спите спокойно. Британско проучване, цитирано от списание "Космополитън" най-сетне откри какви са мислите на мъжете в най-интимните моменти.

Резултатите сочат, че докато правят секс, мъжете най-често мислят за секс! 

Докато са под завивките с партньорките си, мъжете по-конкретно мислят за тройки, секс с приятелки на жената до себе си, секс с колежки и повече авантюри в леглото.

Средно половината от обвързаните господа имат тайни желания за секс със своя приятелка.

Значително по-малко - 18 на сто от женените мъже пък копнеят да преспят с колежка. 

Повечето анкетирани мъже са посочили, че са спали само с една до три жени. Сред господата обаче има и три процента, които се хвалят с "бройка" над 100.

Така. Едва половината господа са си признали, че са правили секс за една нощ.

От изследването става ясно и че средно 42% от мъжете са изневерявали на половинката си, а 82% от провинилите се не крият, че след това са изпитвали вина за действията си. Като причина за кръшканията си мъжете посочили скуката. 

Връщайки се на най-често срещаната сред мъжете фантазия - тройката, изследването сочи и че повече от половината от всичките 732-ма анкетирани господа не са скрили желанието си да въведат втора жена под завивките. 

Източник: bgtatko.bg