Новите клиенти на компанията могат да се възползват от специалното празнично предложение с 0% лихва

Този понеделник, 14 декември, "Вива Кредит“ ООД откри своя 18-и офис в София на адрес: жк. "Сухата река", пазар "Герена". С него веригата от финансови центрове на компанията в страната нараства на общо 52. 

Събитието в столицата съвпада с празничната кампания на "Вива Кредит" под наслов "Пожелай си нещо! Сбъдни го с 0% лихва от Вива Кредит". Всеки нов клиент на компанията, който до 3 януари 2016 г. кандидатства и усвои заем VIVA Express, може да се възползва от специална оферта и да върне същата сума, която е получил, без да дължи лихва за нея.

Предложението е валидно за първи заем в размер от 100 до 1500 лв., като условието е кредитът да бъде погасен до десет дни след неговото получаване. Пълните параметри на промоцията може да прочетете на www.vivacredit.bg.

"С откриването на най-новия ни финансов център в София ние заставаме още по-близо до нашите потребители. По този начин им гарантираме улеснен достъп до нашите финансови продукти и професионална експертиза в обслужването на най-високо ниво. Стремежът ни е да се развиваме постоянно, като предлагаме нови услуги, за да отговорим на съвременните тенденции на пазара, както и на очакванията на нашите клиенти", заявява по повод откриването на новия офис в столицата управителят на "Вива Кредит" ООД Мариана Казакова.

В офисите на "Вива Кредит" всеки потребител може да кандидатства за заем от 100 до 1500 лв. само срещу лична карта. Становище се получава до 20 минути, като при одобрение клиентът може да получи сумата веднага.

За всички онези, които имат нужда от по-значителни финансови средства, "Вива Кредит" предлага заем "Обезпечени кредити - ОК". Той е за суми в размер от 5000 лв. до 200 000 лв. и се отпуска срещу ипотека на имот. За "Обезпечени кредити - ОК" се кандидатства при облекчена процедура, като становище по кредита се предоставя в рамките на 24 часа от подаване на всички необходими документи. "Обезпечени кредити - ОК" е с фиксиран лихвен процент за целия период на изплащане.

Повече информация за "Вива Кредит" ООД може да прочетете в сайта на компанията www.vivacredit.bg.
 

Източник: Вива Кредит