Победителят в конкурса ще спечели 4000 лева

Конкурс за дизайн на униформи за служителите в магазините на "Мтел" обявиха от телекома. Проектът е част от стремежа на компанията за изцяло ново позициониране, като промяната включва не само начина, по който изглеждат служителите в магазините, но също ценностите, споделяни от тях, още по-високо ниво на обслужване и още по-добро качество на продуктите и услугите.

Конкурсът е за дизайнери, студенти по моден дизайн или любители, които имат опит и/или желание за разработване на подобен проект. Те трябва да проявят креативност и новаторски подход, като изработят дизайн за служителски униформи, които да са модерни и да отразяват идентичността на марката "Мтел", избрана преди дни за любим бранд на българите.

Победителят в надпреварата ще спечели 4000 лева, а заелите второ и трето място - съответно 2000 и 1000 лева. Кандидатурите се събират до 28 юли. 

Жури от модни специалисти и представители на "Мтел" ще оценява кандидатурите. В състава на комисията са: проф. д-р Любомир Стойков, дизайнерът Николай Божилов, носител на наградата "Златна игла" за най-добър млад дизайнер за 2013 г, модният блогър Ванина Ханджийска (StyleInspiratrice.com) и стилистката в тв предаването "Модерно" Августина Маркова - Тути.

Представители от страна на "Мтел" са директорите на отдели Илияна Захариева ("Корпоративни комуникации"), Петя Стоянова ("Маркетинг комуникации") и Желязко Желязков ("Директни продажби").

Кандидатите ще се оценяват както от журито, така и от консултантите в магазините на "Мтел", които ще носят униформите. Крайната оценка на участниците ще включи и вота на феновете на "Мтел" във "Фейсбук". Служителите ще могат да се възползват от новите си униформи през есента.