Новият обект на телекома отвори врати в събота, 4 април, със специални оферти за своите клиенти

Новият магазин на "Мтел" в "Мол Варна", на адрес бул. "Владислав Варненчик" 186, отвори врати за своите клиенти със специални оферти, които важат до 10 април.

Потребителите могат да закупят на промоционални цени от 1 лев апаратите Nokia 220 или Nokia 225, както и смартфона Alcatel C3 - за 19,90 лева. И двете оферти важат при сключване на двугодишен договор с някой от плановете на "Мтел трансфер".

Телекомът е подготвил предложение и за тези, които обичат да са постоянно онлайн. Таблетът Nextbook NX007 ще се предлага само за 9,90 лева с плановете на компанията за мобилен интернет.

В новия магазин на "Мтел" във Варна, клиентите могат да намерят специално място за тестване на устройства и домашна зона, в която ще се запознаят с телевизионните услуги, предлагани от телекома. 

В началото на 2014 г. "Мтел" започна поетапно да обновява своите магазини, като голяма част от тях ще бъдат и с променено местоположение. Интериорният дизайн на обновените клиентски центрове е унифициран и е дело на една от най-известните фирми в бранша. Така телекомът цели да гарантира още по-доброто обслужване на своите клиенти, независимо от офиса, който са избрали да посетят.