Кой говори така на децата си?

Двойката кинозвезди Мила Кунис и Аштън Къчър са обсъждали въпроса за възпитанието още преди да се роди първото им дете.

Сметнахме го за важно, защото и двамата сме израснали в бедност, пробили сме си пътя дотук сами и прекрасно съзнаваме как се изкарва всеки долар, обяснява актрисата, родена в Украйна. Не сме получили нищо в живота наготово, категорична е тя.

Виж още: 6 урока за парите, на които да научим децата си

Сега обаче признава, че ще й е трудно да научи на това 2-годишната си дъщеричка Уайът Изабел и бебето, което е на път, защото никога няма да са яли "супа от кетчуп за вечеря".

Все пак тя има някаква стратегия за обучението по семейни финанси. Трябва от съвсем ранна възраст да ги свикнете с мисълта, че "мама и татко може да имат някой и друг долар, но вие сте бедни", шегува се Мила, чиято половинка получаваше по 1 млн. долара на епизод от сериала "Двама мъже и половина".

Тя вече е готова да каже на децата си: "Вие сте много бедни, нямате нищо. Мама и татко са тези, които имат банкова сметка".

Виж още: Как да отгледаме милионер

В деним и без грим на корица в августовския "Гламър"

Мила, чието истинско име е Милена, е 7-годишна, когато семейството й се мести в САЩ, и то не къде да е, а в Лос Анджелис. Тръгнала на училище там без да знае дума английски, а по-късно признава, че се е чувствала глуха и сляпа.

Започва да ходи на курсове по актьорско майсторство и на 15 вече се снима в сериала That 70's Show, където се запознава с Аштън. Преди да се съберат, той е женен за Деми Мур, а тя има дълга връзка с Маколи Кълкин...

Виж още: Не е нужно да сте съвършени майки

В най-новия си филм "Палави мамчета" (Bad Moms), от сценаристите на "Последният ергенски запой", 32-годишната Кунис играе млада майка с видимо идеален живот - добър брак, умни деца, красив дом, красива външност и успешна кариера, - която достига до момент, когато се чувства претоварена и на ръба на силите си, физически и емоционално.

С още две майки в подобно състояние на стрес (Кристен Бел и Катрин Хан) тя тръгва "на кръстоносен поход"срещу традиционните отговорности, отстоявайки правото да имат повече свобода, за да се забавляват и да си угаждат.

Това обаче ги сблъсква с родителско-учителската асоциация, водена от Гуендолин (Кристина Апългейт) и нейните "перфектни майки". Филмът е по кината у нас по-късно този месец.

Източник: сп. "Пийпъл" / "Лента"