Обиколката им в страната това лято включва девет града и е посветена на 100-годишнината от Балканската война

Звездите от комедийната петъчна вечер по Би Ти Ви - Кръстьо Лафазанов, Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Христо Гърбов, позират с фланелки в три цвята със своите колеги от шоуто (и сериала "Столичани в повече") Петьо Петков, Ева Тепавичарова, Васко Драганов, Ненчо Илчев.

На сцената ги съпътстват световните шампиони по бийтбокс Александър Деянов-Скилър и Адриана Николова-Печенката, певицата с ангелски глас Деси Добрева (навремето в "Шоуто на Слави") и водещият на неделното токшоу "Нека говорят... с Росен Петров" - специален гост на турнето като автор на рубриката "Операция "Слава".

Мотото на турнето, което включва 12 концерта от 20,30 ч. в летните театри на девет града, е "Кръвта вода не става", а билети се продават в местните магазини от веригата "Технополис".

Началото на турнето бе сложено на 11 август, а преди това бе отслужен молебен в столичния храм "Света Неделя"

От екипа на предаването обещават, освен смях, музика и добро настроение, да поднесат на зрителите си на живо "вълнението да си спомним и почетем героите от миналото и да се забавляваме с героите от настоящето".

Първата среща на "Комиците" с публиката е в Сандански тази събота, 11 август, а след това продължават към Пловдив за две вечери (12 и 13 август), и - за първи път - в Хасково, на 14 август.

След 15 август в Стара Загора турнето продължава по морето: Бургас (17 и 18 август), Варна (20 и 21 август) и Каварна (23 август), после към Русе (24 август) и приключва на 25 август в Горна Оряховица.

В следобедните часове на избрани бензиностанции "ЕКО" са организирани и срещи с почитатели за автографи: между 12 и 14 ч в Пловдив и Стара Загора, между 13 и 15 ч. в Бургас, Варна и Русе. Там направилият най-смешна карикатура на Любо Нейков има шанс да спечели два безплатни билета.