Доц. д-р Стефка Владева, специалист по вътрешни болести, ендокринология и болести на обмяната, препоръчва "Диасан макс"

Застрашителното разпространение на захарния диабет и неговите усложнения налагат търсене на нови терапевтични подходи. През последните години се засили приложението на природни продукти и микроелементи в предотвратяването и контрола на диабет тип 2. 

"Диасан макс" на "Витаголд" е специално разработен комплекс за допълнителен контрол на нивата на кръвната захар.

В "Диасан макс" е използван воден екстракт от цейлонска канела, включени са екстракти от горчив пъпеш и гимнема, обогатени с микроелементите цинк и хром.

Всички тези пет съставки увеличават усвояването на глюкоза от клетките чрез повишаване на инсулиновата чувствителност,  намаляват производството на глюкоза в черния дроб и усвояването й в гастроинтестиналния тракт.

"Използвам в практиката си "Диасан макс" вече година - обяснява доц. д-р Стефка Владева, специалист по вътрешни болести, ендокринология и болести на обмяната. - Предписвам го на пациенти с метаболитен синдром и нарушен глюкозен толеранс, като допълнително средство към конвенционалната антидиабетна терапия, при пациенти с наднормено тегло и затлъстяване или в повишен риск от развитие на тип 2 захарен диабет.

Резултатите от наблюдението на групи пациенти показват, че "Диасан макс" благоприятства цялостния гликемичен контрол и ми дават основание да препоръчвам продължителен прием на "Диасан макс" при нарушен глюкозен толеранс или в допълнение към терапията на захарен диабет тип 2."

Може да поръчате продукта от http://snba.eu

Източник: "Витаголд"