Водещата от босненската телевизия Pink Сенада Нуркич призна, че си е докарвала допълнителни доходи с най-древната професия

Популярния босненски телевизионен канал Pink се видя принуден да уволни една от водещите си, която в ефир призна, че е заработвала като проститутка.

По време на свое интервю в пряко предаване Сенада Нуркич признава, че е проституирала, за да си изкарва допълнително пари, тъй като заплатата ѝ само не била достатъчна.

"Проституцията не се отличава по нищо от другите видове работа. Не виждам нищо лошо в това. На мен ми се налагаше да заработвам, за да преживея", заяви Нуркич.

Скоро след това ръководството на телевизията обяви, че спира предаването, водено от Нуркич. Според местните медии решението за уволнението е взето на фона на постоянните оплаквания на зрители, недоволни от поведението на водещата.

В Босна и Херцеговина проституцията е забранена от закона, но това не попречило на Нуркич да предизвика още повече зрителите със своето признание.

24-годишната Сенада Нуркич редовно публикува в социалните мрежи свои разголени и провокативни снимки. Тя не се притеснява, че ще я арестуват заради признанията ѝ, тъй като по думите ѝ има за гадже политик, който няма да позволи това да се случи. 

Водещата коментира, че се радва на подкрепата на семейството си, на което дава част от припечеленото, за да погасят дълговете си.