"Родена такава" е комбинация от трап, рага и денсхол бийтове, а клипът е заснет от Люси Иларионов

Дара виси на пет метра от земята във видеото на "Родена такава", първия й хит след "К'во не чу", която се превърна в най-слушаната БГ песен в родния ефир през 2016 г.

Продуцентите й от "Вирджиния рекъдс" описват новото парче като комбинация от трап, рага и денсхол бийтове. То е дело на двама хитмейкъри, които стоят и зад успеха на предишния й сингъл - Николай "X" Николов и Павел, чийто дуетен партньор Венци Венц' е участвал в написването на текста.

Самата изпълнителка пък е съавтор на музиката, а саунд дизайнът е заслуга на шведския музикален продуцент Ollipop.

Клипът е заснет от режисьора Люси Иларионов, хореографът Милен Данков е сценарист, а оператор - опитният Георги Марков. Във видеото младата певица преодолява страха си от височини, за да се превъплъти в същинска екшън героиня, а за "полета" са й помогнали професионалните акробати и каскадьори от трупа "Ковачеви".

Освен танцови умения, тя демонстрира и таланта си на хореограф - движенията, които изпълнява заедно с танцьорите от "Студио 121" в хореографията на припева, са от нейни импровизации, адаптирани за клипа от Милен Данков.

За визуалните трансформации на Дара са се погрижили коафьорът Стоян Кунев и гримьорката Гергана Иванова. В някои от кадрите стайлингът е осигурен от Massive by Block, а друга част от костюмите са изготвени специално за видеото, което представя и първите сувенирни шапки с логото DARA.