Рок в петък вечер, когато си сам вкъщи!

Тейлър Суифт танцува в домашна обстановка на I Believe In A Thing Called Love на "Даркнес" в нова реклама за Apple Music под мотото Dance like no one's watching (Танцувай, сякаш никой не те гледа).

В плейлистата й с рок за петъчната вечер виждами още парчета като Sweet Child O' Mine на "Гънс енд роузис", Seven Nation Army на "Уайт страйпс", кавъра на Smooth Criminal от Alien Ant Farm.

Неотдавна 25-годишната певица оглави класацията на сп. "Билборд" с най-печелившите музиканти за 2015-а. Сумата само от музикалните й изяви, без да се броят рекламните договори с марки като Keds, диетичната "Кока-кола" и "Епъл мюзик", се равнява на 73,5млн. долара, повечето от които са от мащабното й турне, представящо албума "1989". Това е двойно повече от следващите я в класацията - кънтрипевеца Кени Чесни и ветераните "Ролинг стоунс".

Видео: Тейлър Суифт се преби във фитнеса заради "Епъл"

Припомни си и цялото парче на The Darkness, което излезе през 2003-та. Британците начело с фронтмена Джъстин Хокинс бяха сравнявани с групи от 70-те като "Ти Рекс" и "Слейд" и определяни като новите "Куин"... но в крайна сметка се оказаха еднодневки, макар все още да не са слезли от роксцената.

Дебютният им албум Permission to Land, откъдето е и този хит, навремето предизвика фурор и им донесе три награди "Брит".