Звездата от "Дедпул" Райън Рейнолдс, който се мултиплицира, и комикът Кевин Харт, дебнещ дъщеря си на първата й среща с момче, вкараха южнокорейския производител в челната петица на най-харесваните реклами от Супербоул 2016

Представете си град, в който всички жители са двойници на Райън Рейнолдс. Подобно място съществува, макар и само за 30 секунди - в един от клиповете на "Хюндай" за тазгодишния Супербоул, където финалният мач за купата в Националната футболна лига на САЩ е само фон за шоуто в рекламните паузи, а излъчването на 30-секунден спот струва 5 млн. долара.

Идеята зад Ryanville (Райънвил), освен да представи новия модел "Елантра 2017", е да демонстрира, че дори да се разсейвате от неустоими мъже на всяка крачка, автомобилът може да притежава системи за сигурност, които да ви предпазят от произшествие.

Актуалността на Рейнолдс, чийто пореден (и най-добър) комиксов филм "Дедпул" е по кината от този петък, го вкара в челната петица на най-харесваните реклами за Супербоула.

В класацията Admeter, съставяна от американския вестник "Ю Ес Ей тудей", първото място също принадлежи на "Хюндай", но с друго лице - чернокожия комик Кевин Харт.

Макар да е едва 36-годишен, звездата от "Ченге за един ден" и скорошното му продължение "Мисия Маями", влиза в ролята на загрижен родител на тийнейджърка, който изпраща дъщеря си на първа среща...

Зад неговото щедро предложение младежите да ползват колата му обаче се крие функцията Car Finder на модела 2016 Genesis, която му позволява да ги следи където и да отидат... буквално.