Скот Ийстуд играе главната роля в новата екранизация по Никълъс Спаркс, в кината през април 2015

След като през 2014-а гледахме "Най-доброто в мен", това е поредното романтично четиво от Никълъс Спаркс, което се пренася на екрана. Сюжетът на "Най-дългото пътуване" е познат на българския читател и пресича съдбите на две коренно различни двойки:

Айра Левинсън (Алън Алда) току-що е претърпял катастрофа и го крепи само мисълта за съпругата му Рут. Раненият мъж се отдава на спомени за красивата им любов, за трудните моменти, когато са били заедно, изживява отново всекидневните радости и несгоди...

София Данко (Брит Робъртсън) се е посветила изцяло на образованието си, но Люк (Скот Ийстуд) я въвежда в свят, където успехът върви ръка за ръка с опасността. Веднъж попаднала в прегръдката на любовта, плановете на студентката за бъдещето коренно се променят. Люк има властта да пренапише това бъдеще... ако тайната, която крие, не го съсипе.

Освен Скот (който е син на Клинт Ийстуд от стюардеса и се е снимал в няколко негови филма, първоначално с фамилното име на майка си - Рийвс), в "Най-дългото пътуване" участват и други издънки на прочути кланове. Младите Рут и Айра се играят от Ууна Чаплин, внучка на Чарли, и Джак Хюстън, племенник на Анджелика Хюстън и Дани Хюстън, внук на режисьора Джон Хюстън.