Винс и обкръжението му се завръщат, този път на голям екран

"Антураж" е излъчван в продължение на осем сезона (2004-2011) по НВО, а филмът се фокусира върху познатите герои - нашумялата кинозвезда Винсънт Чейс (Ейдриън Грение), неговия доведен брат Джони "Драма" (Кевин Дилън) и другите двама от антуража му: Ерик (Кевин Конъли) и Търтъл (Джери Ферара).

Филмовият агент Ари Голд (Джеръми Пивън) вече е шеф на киностудия и търси сметка на Чейс и аверите му от Куинс, че са надхвърлили 100-милионния си бюджет за суперпродукцията Hide (Скрий се).

От този "филм във филма" (от създателите на "Аквамен" и "Мескалин") в трейлъра на "Антураж" е показана близо минута, със специалната поява и на другата му звезда... диджей Калвин Харис..

Освен актьорите от телевизионния оригинал, в "Антураж" се снимат още известни имена: Били Боб Торнтън, порасналият Хейли Джоел Осмънт, Емили Ратайковски като себе си плюс Марк Уолбърг, който е и копродуцент.

Режисьор и автор на сценария е създателят на сериала Дъг Елин. Рейтингът е ограничителен заради езика, голотата, наркотиците и секса.