Дори филмът да не е вашият тип, кадрите предизвикват интерес заради българския фон около световните екшън звезди

Сюжетът е известен: Непобедимите се сблъскват с някогашния съратник на Барни (Силвестър Сталоун) - Конрад Стоунбанкс (Мел Гибсън), превърнал се в безскрупулен оръжеен търговец. Барни се принуждава да го убие... но той очевидно е оцелял и сега целта му е да ликвидира екипа, в който Сталоун е привлякъл нови лица...

На Слай, който е идеен двигател на поредицата и съсценарист, партнират Харисън Форд (на мястото на Брус Уилис), Келси Грамър (вместо Никълъс Кейдж), Арнолд Шварценегер, Антонио Бандерас, Долф Лундгрен, Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Келан Лъц, Тери Крюс, Ранди Кутюр, Виктор Ортиц.

Дамата сред тях е джудистката и настоящ MMA боец Ронда Раузи, снимала се и в "Бързи и яростни-7", а вече се скицира сюжетът за женска версия на "Непобедимите" - Expendabelles, където фаворитка да командва отбора е Сигърни Уивър.

Макар че ранните отзиви на критиката за третия филм бяха традиционно негативни, вече е анонсирана и първата нова звезда за следващите "Непобедими" - бившият агент 007 Пиърс Броснан, който неотдавна също се снима у нас. Важното е, че момчетата не се взимат насериозно и чувството за хумор е задължително, благодарение и на режисьора Патрик Хюз...

У нас продукцията за втори път намира подходящите снимачни площадки за близо трите месеца работа. Продуцентът Джон Томпсън хвали тукашните си колеги Дани Лърнър и Лес Уелдън, които успели да създадат илюзията, че екипът е пропътувал цял свят, за да заснеме нужните сцени.

Още за екшъна на екрана и зад кулисите - в този кратък клип с интервюта и още кадри от снимките у нас.