Очевидно музиката на красивата певица кара пеленачетата да спират да плачат

Кейти Пери е една от безспорните звезди на световната сцена и се радва на милиони фенове по цял свят. Нейните песни се чуват отвсякъде и понякога сме просто принудени да я слушаме (то човек не може да отиде на заведение, без отнякъде да се чуе някой от хитовете ѝ).

Все пак има хора, които наистина се наслаждават на творчеството на красивата певица. Дори и на откровено монотонната и не особено интересна като замисъл Dark Horse (чийто клип все пак е най-гледаният тази година, вече над половин милиард пъти).

Част от тези почитатели, колкото и странно да звучи, са бебета. Очевитно Кейти действа изключително успокояващо на невръстните дечица и може да ги накара да спрат плача, за да се заслушат в иначе не чак толкова заслужаващия си хит на изпълнителката.

Това се вижда от любителско видео, публикувано от една щастлива майка, която успешно се преборва с неспокойния плач на малката си дъщеричка с помощта на Кейти. Вярваме, че тази майка ще е благодарна на изпълнителката дълги години.

Честно казано, не можем да очакваме много от публика, която се радва на звуци като "агуууу", "бръм-бръм", "Виж как прави кравата/кокошката/патето" и т.н., но е факт, че Dark Horse действа като естествено успокоително, а защо не и психотронно оръжие (фенове на конспирациите, вие сте наред!) за невинните бебета.

Ако все пак имате подобен проблем с успокояването на потомството си и дори Кейти Пери не може да ви помогне, оставете домашната котка да се погрижи. Популярно видео в YouTube показва как котаракът Стиви се грижи невръстният Конър да заспи. Домашният любимец милва с лапичка главата на бебето, докато то накрая спира да плаче и заспива блажено. Клипът беше избран преди време за "най-сладкото котешко видео" от "Анимъл планет".