Crazy Stupid Love, с участието на Тайни Темпа, е четвъртият солов хит на Черил Коул, който оглавява официалната британска класация за сингли

Черил, която е сред най-сексапилните жени на Острова, навлезе в 32-рата си година с изненадваща смяна на фамилията си. Тя беше запазила името на своя бивш съпруг, футболиста Ашли Коул, но след тайната сватба с френски ресторантьор в началото на лятото, вече се казва Черил Фернандес-Версини.

Новият й брак се коментира широко в британските медии и като "изненадващ", защото се познавала с новия си мъж едва от три месеца. Жан-Бернар обаче знаел как да я ухажва, отбелязват таблоидите и дават за пример пръстена за 275 000 лири стерлинги, който той поръчал като знак за "безусловната си любов" към нея.

Певицата от "Гърлс алауд" има общо девет хита, достигнали върха на класацията, четири от тях - самостоятелни, което я изравнява с Рита Ора и Гери Халиуел. Предишният й номер 1 беше продуцираният от Калвин Харис Call My Name. Припомни си я и с останалите момичета от поп квинтета - в едно от най-известните им парчета, The Promise, спечелило награда "Брит 2009" за сингъл на годината.