Основателят на групата Георги Георгиев застава пред микрофона като фронтмен на страничния си музикален проект Homeovox

Авторската му песен "Изгубен", смесица от инди, алтърнатив, поп и рок, е първото ново попълнение в плейлистата ни за седмицата.

Идеята за клипа, заснет и с подкрепата на "Мюзикаутор", е на режисьорката Мария Стоянова и Concept Studio. В реализацията на песента като гост-музиканти участват барабанистът на "Гравити ко." Стефан Пoпов и басистът на група LaText Иван Вълев.

С пилотния видеосингъл от предстоящия дебютен албум на Homeovox се слага началото и на Homeovox Music - малка музикална компания за млади независими изпълнители.

Замисълът датира още от времената на независимото музикално сдружение "Жълта музика", малко след първия албум на "Остава", 2001 г. Тогава в проекта, освен Георги, се включват барабанистът на "Остава" Даниел Петров и Петко Славов, басист и вокалист в Airbag.

След края на "Жълта музика" идеята се загубва, но през всички тези години присъства като авторство в много песни на други попизпълнители, а напоследък и като музика за театрални постановки, за които Георги има номинации за "Аскеер" и "Икар" (най-новата - тази година, за "Напразни усилия на любовта" от Уилям Шекспир в "Театър София", реж. Крис Шарков).