Певицата пусна клипа на песента си към "Невероятният Спайдърмен-2" It's On Again, в който, освен рапърът Кендрик Ламар, участват още Фарел Уилямс и композиторът Ханс Цимър

Беше време, когато Човека паяк слушаше рок (като Heroна Чад Крюгер и Джоузи Скот от първия "Спайдърмен", 2002 г.), но със смяната на актьорите - Андрю Гарфийлд на мястото на Тоби Магуайър от предишната трилогия - явно са настъпили и някои стилови изменения. Творческата мощ на горния квартет обаче е сравнима със силата на рока и може да бъде назована с прозвището на други комиксови персонажи - Фантастичната четворка.

Останалата част от епичния саундтрак също е дело на Цимър и Фарел, който тук е 1/6 от формацията The Magnificent Six (Великолепната шесторка), където влизат още Джони Март от The Smiths, Майкъл Айнцигер от "Инкубус", Junkie XL, Андрю Кавчински и Стив Мазаро.

Фарел тази година беше номиниран за "Оскар" с парчето си от друг хитов филм - Happy от "Аз, проклетникът-2", но си остана само с изпълнението, което вдигна на крака звезди като Мерил Стрийп, Лупита Нионго и Ейми Адамс.

За Алиша Кийс пък, която горе е с нова прическа и кожено яке, съчетано с черен чорапогащник, това не е първи опит със супергероите. Двамата с Джак Уайт записаха заедно песента към предишния филм за Джеймс Бонд, "Спектър на утехата" (2007), озаглавена Another Way To Die. "Невероятният Спайдърмен-2" е по кината у нас от 18 април.