"Стига сме обективизирали жените, нека веднъж мъжете са сексуалните обекти". Това е изводът от дългата увертюра в началото на новото видео на Джей Ло. Минута по-късно обаче положението става горещо...

Дженифър Лопес пълни клипа си към I Luh Ya Papi с куп секси мъже по бански, но гаджето й не се появява, което като че ли стана традиция напоследък. Насладете се на класически рапърски клип - яхти, шампанско, бански, басейни, слънце и лъскави тела, само че този път полуголи са мъжете.

Интересното е, че във визиите си певицата използва свои стари популярни образи. Например гащеризонът с палмите от първата сцена е реплика на прословутата й рокля от наградите "Грами 2000".

За да не ощетяваме господата, вижте и друг нов клип, в който участва дивата. Този път тя прави компания на Рики Мартин и рапъра Уайзин.



Поредната й колаборация с Питбул пък е официалната му песен за световното по футбол в Бразилия - We Are One (Ole Ola). Тримата с бразилската певица Клаудия Лейте ще я изпълнят на откриването на 12 юни.