"Корпус за бързо реагиране-2: Ядрена заплаха" вече е в кината

Професионалната критика може да не хареса първия филм, но зрителите го поставиха в Топ 3 на наградите "Златна бленда" и продължението му е факт - нещо, което в българското кино не се случва толкова често. Сюжетът:

Докато охранява нова клиентка (Златка Димитрова), КБР случайно се натъкват на международна сделка за продажба на ядрено оръжие. Васко решава, че трябва задължително да заловят терористите.

Изобретателят на оръжието е българин - Химика (Китодар Тодоров), който е взел капаро от английски мултимилионер. Двамата трябва да се срещнат в София, за да осъществят сделката.

В това време художникът Кутрум (Башар Рахал) - фалшификатор и международен таен агент от ромски произход, също е по следите на нанобомбата. Интригата съвсем се заплита когато, далеч от България, той се натъква на самата г-жа Георгиева (Диана Любенова), и то точно там, където трябва да е детонаторът на бомбата...

Режисьор отново е Станислав Дончев, който е и съсценарист, заедно с Васко Мавриков и Евгени Будинов. Участват още Ивелин Найденов, Стойко Пеев, Филип Деланси, Тери Рандъл и Ралица Паскалева от "Столичани в повече".