Новолунието е знак за ново начало и облагодетелства свежите начинания

Съществува вярване, че ако напишем на един лист желанията си точно по новолуние, съдбата ще им обърне по-голямо внимание. Това, което звучи като поредното суерверие, всъщност е обвързано с астрологията. Новолунието като фаза на Луната е знак за ново начало и дава път за развитие на новите идеи. Това пък от своя страна отваря място за изпълнението на желания.

Написаните желания са документирани, изказани напълно. Те остават във времето и се вярва, че така са по-лесни за възприемане от съдбата и следователно тя ще ги разгледа по-пълно и ще е по-вероятно да ги изпълни (освен ако няма друг план за нас).

Най-скорошното новолуние се пада на 27.06.2014 г. Тогава Луната ще е в рак. Това изтиква определени желания с приоритет.

Виж още: На коя планета принадлежим според астрологията

Темите на Рака са: дом, семейство, чувство на принадлежност, полагане грижа за другите, да бъдем обгрижвани ние, близки семейни връзки, майката, емоционална близост, загриженост, съчувствие, интимност, нежност, осъзнаване на нуждите и чуствата, безопасност - сигурност, защита, чуство за принадлежност, финансова сигурност, развитие - растеж и полагане на грижи за нови начинания, трениране и практикуване.

Ракът също така отговаря за здравето на организма и на семейството като цяло.

Виж още: Черната Луна в зодиака - какви негативи крие тя

Можем да пишем желанията си от 11.08 часа сутринта до 12.00 вечерта.

Ако ще пишете желанията си, се препоръчва да обърнете внимание на самото им формулиране. Те трябва да звучат по такъв начин, че да убеждават в това, че желанието ще помогне не само на вас, но и на другите около вас, ще ви направи по-добри и така ще имате възможност вие да помагате на околните.