Полин е името на момиченцето, с което звездата от "Бързи и яростни" почита паметта на приятеля си, загинал в автомобилна катастрофа през 2013 г.

"Нарекох я Полин. Нямаше друг човек, за когото да си мислех, докато й срязвах пъпната връв. Знаех, че Пол беше с мен в този щастлив момент от живота ми, и почувствах, че като й давам неговото име, той става част от семейството ми завинаги". Така Вин Дизел аргументира пред Ен Би Си решението да кръсти дъщеря си на своя покоен колега Пол Уокър.

Припомняме, че звездата от "Бързи и яростни" първоначално публикува снимка на новороденото в профила си във "Фейсбук", без да уточнява името и пола.

Актьорът и половинката му Палома Хименес станаха родители за трети път в началото на март. Двамата вече са горди татко и мама на 6-годишната Хания и Винсент, на четири годинки. 

Скалата, Вин Дизел и Пол Уокър в "Бързи и яростни-6"

Премиерата на "Бързи и яростни-7", която трябваше да се състои на 10 март в Абу Даби, беше отложена изненадващо. Чак тогава се разбра, че Вин ще става баща за трети път.

"Той искаше да бъде при семейството си. Кое човешко същество не би искало?", сподели източник, близък до актьора.

Дългоочакваната премиера на "Бързи и яростни-7" е на 1 април в Лос Анджелис.

Вин Дизел анонсира новината за бебето (със снимката и цитат от песента на Луис Армстронг What A Wonderful World) пред феновете си във "Фейсбук", където си остава най-популярната кинозвезда, с на 90 млн. харесвания.

Източник: Bulevard.bg