С новото приложение за Windows 10 потребителите вече могат да се насладят напълно на всички функции на Viber

Viber, едно от водещите в света приложения за комуникация с повече от 754 млн. уникални потребители в цял свят, пусна от 1 юни най-новата си версия за Windows 10. Това важно нововъведение на пазара идва като резултат от тясното партньорство между "Майкрософт" и Viber през изминалите месеци.

От софтуерния гигант са избрали Viber като едно от първите приложения, които да бъдат разработени специално за последната версия на Windows.

Предизвикателството, което Viber поема в процеса - да е първото приложение за комуникация, което разработва най-бързата версия в момента за мобилни телефони, таблети и персонални компютри с Windows, - е вдъхновено от факта, че потребителите на операционната система са едни от най-лоялните и ентусиазирани потребители на Viber в света.

Новата версия на Viber за Windows 10 е резултат от съвместните усилия на екипите, отговорни за дизайна и програмирането в Редмънд и Тел Авив, които предприемат поредица от новаторски стъпки при разработката на този проект буквално от нулата.  

Някои от най-вълнуващите нови функции на Viber за Windows 10, които не бяха налични във версиите за Windows 8 и Windows Phone 8, включват Публични чатове, цялостно криптиране на личната комуникация "от край до край" и Windows People App интеграция. Резултатът е приложение, което предоставя отлично потребителско изживяване на всяко устройство с Windows 10.

Научете повече за Viber за Windows 10 и изтеглете приложението от Windows Store.

Източник: Viber