Този петък и събота "Какао бийч" посреща Фед льо Гран, Дани Теналия и Джоузеф Каприати

След успешния старт на Solar Summer с Марк Найт и последвалия Deep Dish уикенд с Дъбфайър и Шарам, идва ред на още една порция крайморски партита. Този път "Какао бийч клуб" посреща Фед льо Гран (12 август) и Дани Теналия заедно с Джоузеф Каприати (13 август).

Началото е в петък с най-определящата фигура в хаус музиката - холандския диджей Фед льо Гран (Fedde Le Grand). И като диджей, и като продуцент, неговото влияние се усеща постоянно на електронната сцена чрез креативни бийтове, мелодии и ритми.

Стотици хиляди са гледали неговите сетове на най-мащабните фестивали като Coachella, Global Gathering, Electric Zoo, Mysteryland, Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Ministry of Sound, Ultra и Sensation, а Put Your Hands Up For Detroit е хитът, който го издига на световната сцена.

Виж още: Софт порно в музикалните клипове (18+)

По-скорошни парчета като No Good, Don't Give Up, Tales of Tomorrow и Robotic само допълват впечатляващата му дискография, която тази година се увенча с новия му солов албум Something Real, откъдето е и сингълът I Can Feel.

На 13 август (събота) зад пулта в "Какао бийч клуб" излизат други двама успели диджеи: Дани Теналия (Danny Tenaglia) и Джоузеф Каприати (Joseph Capriati), които ще пускат рамо до рамо за всички фенове на качествената електронна музика.

Дани Теналия е тайното откритие на почти всеки почитател на денс музиката. Огромният му успех не идва от влиятелен звукозаписен лейбъл, световно турне или ремикс на радиохит, а се дължи на неговите фенове, докоснали се до музиката му по един или друг начин.

Парчето, което дава летящ старт на кариерата му, е смятаното за класика днес Elements. Освен оригиналните хитове, дискографията му включва и ремикси за изпълнители като Depeche Mode, Мадона, Йоко Оно, Blondie, Джанет Джаксън и редица други.

След повече от 30 години зад пулта американецът продължава да обикаля света, съчетавайки нов саунд с минали хитове, което се превръща в негова запазена марка. В края на сета си той често може да бъде видян на дансинга, където танцува и се забавлява с феновете си.

Италианецът Джоузеф Каприати е смятан за най-добрия италиански диджей и един от "големите играчи" на световната техносцена.   От 2012 г. насам той е резидент на партитата на Марко Карола Music On в легендарния клуб "Амнезия", Ибиса. Тази платформа е трамплин за неговата кариера и му помага да добие световно признание, а музикалната му магнетичност го прави любимец на публиката от това поколение.

Независимо дали пуска текхаус на афтърпарти в затъмнено мазе, избухва с кулминационен микс в пустинята на Monegros Festival или пуска четиричасов сет в Бергхайн заедно с Адам Байер, едно е сигурно - той е истински професионалист и решимостта му да прави качествена музика се оценява от феновете му по всички краища на света.

Билети на цена 40 лв. могат да бъдат закупени в OMV и мрежата на Eventim.bg.

Източник: Cacao Beach Club