Месечната програма на клуба завършва на 28 ноември със златното момче на електронната денс музика

След поредицата партита през ноември програмата на клуб "Ялта" приключва на 28-и с участието на германския диджей Томас Голд.

Авторитетът в електронната денс музика гостува отново в столичния клуб в петъчната вечер, за да нажежи дансинга съвместно с резидентите на "Ялта" - талантливите Стефан Попов и Руно.

Спечелил вниманието на лейбъли като Toolroom Records, Phazing, Spinnin' Records, Size Records и работил с колеги като Фатбой Слим, Аксуел и Дърти Саут, Томас бързо се утвърждава на електронната сцена като диджей и продуцент.

Неговите преработки върху парчета на изпълнители като Лейди Гага, One Republic и Miike Snow влизат в денс класациите на всички клубове по света.

Сред успехите му е и песента Set Fire to Rain - неговата версия е събрала до момента над 15 млн. гледания в YouTube и се смята за един от 10-те най-добри ремикса на Адел.

Томас печели доверието и приятелството на шведския диджей Аксуел, с когото основават Axtone Recordings.

Несравнимата енергия и талантът го отвеждат и до големите сцени на фестивали като Коачела, Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Mysteryland, Sensation White и Tomorrowland.

С мелодичен и въздействащ саунд, превърнал се в негов отличителен белег, се характеризират хитовите му парчета като Remember the Light в колаборация с австралиеца Kaelyn Behr, Beast заедно с американеца Borgeous, както и най-новото - Colorblind, изпято от нежния глас на Кейт Елсуърт.

Тези и още много други парчета може да чуете в Room 1 на 28 ноември. Всеки, който иска да запази своето място на дансинга, може да го направи, като купи билет на цена 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и клуб "Ялта".

Можеш да се включиш и в жребия за трите двойни покани, ако отговориш правилно на следния въпрос в полето за коментари по-долу (със своя истински "Фейсбук" профил):

Най-известният ремикс на Томас Голд е на песен, изпълнявана от:

а) Тони Стораро

б) Адел

в) дует "Ритон"

Чрез томбола изтеглихме двама от вас, които са отговорили правилно на въпроса по-горе.

Печелившите:

Цветозар Черкезов

Васко Василев

Пламена Вълчева

С печелившите ще се свържем във "Фейсбук", за да уточним как ще получат наградата си. Пропускът важи за двама.