Книгата за деца до 9 години, издавана от ИК "Колибри", помага на малчуганите да развият наблюдателност и въображение

Вече едва ли има някой, който да не знае кои са миньоните - онези жълти пакостници, поставили си за цел да служат на най-големия злодей. Те са забавни, сладки, понякога се държат на границата на доброто възпитание (което, както знаем, толкова разсмива децата) и публиката масово ги обича.

Изд. "Колибри" реши да изненада феновете на жълтурковците с книгата "Миньоните. Търси и намери", подходяща не само за деца до 9-годишна възраст, но и за по-големи читатели с приключенски дух. В крайна сметка, винаги е интересно, когато имаш 200 неща за намиране.

Забавните картинки, малки истории, в които някой неминуемо оплесква нещо, биха станали причина за много детски (и не само) смях, за забавни моменти и за развитието на ума, наблюдателността и креативността на едно дете. 

Позволете на децата си (а и на вас самите) да се потопят в света на миньоните - най-древните жители на Земята, отговорни за всичко от скарите за печене и купоните край басейна до няколко провалени войни. 

И ако досега сте си мислили, че строителството на пирамидите е лесна работа, забравете! Добре че са били миньоните да помагат. С такива жълти помагачи работата се върши за нула време. Освен ако някой не оплеска нещата... 

За да спечелите тази прекрасна детска книжка в нашата съвместна игра с изд. "Колибри", трябва да отговорите с публичен фейсбук коментар под статията на следния въпрос: 

Как се казва най-смелият миньон, който повежда акцията по намирането на нов злодей, на когото жълтите пакостници да служат?

А) Майкъл
Б) Рон
В) Кевин

Победител в играта е Силвия Миланова. С нея ще се свържем допълнително, за да си вземе наградата.

Не изоставайте в информацията - следете Bulevard.bg и в публичния чат във Viber