Летният фестивал за електронна музика на "Какао бийч" в Слънчев бряг започва ударно тази събота с Фатбой Слим, Франки Ризардо и Руно

Лятото е в разгара си, а партита, заради които си заслужава да останете до изгрев слънце, тепърва предстоят. Първо от поредицата за сезона е тази събота, 25 юли, когато официално започва 12-ото издание на Solar Summer.

На сцената в новия "Какао бийч клуб"се качва една от емблемите на денсмузиката - Фатбой Слим, a към него се присъединяват Франки Ризардо и Руно.

Неколкократно обявяван за номер 1 в денсмузиката на Острова, със седем награди за Weapon of Choice и видеоклипа му (вкл. "Грами"), с винаги актуалните хитове Praise You и Right Here, Right Now Фатбой Слим идва у нас на съвсем същото място пет години по-късно.

Британският диджей, чието истинско име е Норман Кук, споделя: "За мен наистина е голяма чест и съм много развълнуван да се завърна при българската публика, където се чувствам като у дома си. Стилът ми пасва най-добре на плажа, затова нямам търпение музиката ми да се слее с красотата от еуфорията на всички тези усмихнати и приятелски настроени хора."

За откриването на най-големия фестивал за електронна музика Solar Summer 2015 пристига и свежо име от лейбълите Defected, OFF и Spinnin' - Франки Ризардо. Холандецът със силна продуцентска кариера и собствено радиопредаване (Flow Radio Show) заема основно място на световната хаус сцена.

Делил сцената с дългогодишни приятели като Хардуел, Марк Найт и Денис Ферер, той не обича предварително замислените сетове, дава цялата си енергия, за да експериментира на място, и вярва, че хаус музиката е в своя разцвет. За него Solar Summer 2015 e първа среща с българската публика на "Какао бийч" и той е готов да спечели още нови фенове със звученето си.

Българският представител в събота срещу неделя е от новото поколение диджеи, обладани от интелигентната хаус музика - резидентът на клуб "Ялта" Руно.

Билети на цена 30 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, клуб "Ялта", "Какао бийч" и бензиностанции OMV в цялата страна.

Имаш шанс да спечелиш двойна покана, ако отговориш правилно (в полето за коментари под статията, с истинския си "Фейсбук" профил) на въпроса:

На 31 юли Норман Кук, известен още като Фатбой Слим, има рожден ден - става на 50 и няколко години. И все пак, на колко точно?

а) 51

б) 52

в) 53

Програмата на Solar Summer 2015 по дати:

25 юли - Fatboy Slim, Franky Rizardo,  Runo
31 юли - Dubfire, Carlo Lio, Liubo Ursiny
1 август - Marco Carola, Liubo Ursiny, Philip Chernikov
7 август - Chris Liebing & Nicole Moudaber, Stefan Popov
15 август - Fedde le Grand, Runo
21 август - Hot Since 82, Philip Chernikov, Stefan Popov
22 август - Victor Calderone, Liubo Ursiny

Победител в играта е Иван Куцаров, който отговори правилно на въпроса ни.